spot_img
22.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăALEGERI 2020PSD, ședință cu presedinții de consilii județene și primarii de municipii și...

PSD, ședință cu presedinții de consilii județene și primarii de municipii și orașe: Vom veni tot timpul în fața românilor cu soluții pentru ca firmele locale să nu fie obligate să-și inchidă porțile, pentru ca oamenii să-si poată duce in continuare copiii la școală și pentru ca toți românii să aibă acces la medicamente și la servicii de sănatate

-

Conducerea PSD organizeaza marti o sedinta online cu presedintii de consilii judetene si primarii de municipii si orase, in contextul restrictiilor impuse de Guvern in mai multe localitati din tara.

- Reclama -

„Este evident ca Guvernul Iohannis – Orban a pierdut total controlul asupra pandemiei si a inlocuit solutiile pentru oameni cu restrictiile si haosul. Carantinarea unor orase, care pare inevitabila dupa regulile impuse de guvernanti, este o solutie dezastruoasa. Va produce mii de falimente si va lasa pe drumuri sute de mii de oameni chiar in apropierea iernii. Penelistii nu se gandesc la siguranta locurilor de munca si la nivelul de trai al cetatenilor, ci doar la organizarea alegerilor, indiferent de costuri”, se arata intr-un comunicat al PSD transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, „PSD este singurul partid care se gandeste la siguranta oamenilor si a economiei”.

„Vom veni tot timpul in fata romanilor cu solutii pentru ca firmele locale sa nu fie obligate sa-si inchida portile, pentru ca oamenii sa-si poata duce in continuare copiii la scoala si pentru ca toti romanii sa aiba acces la medicamente si la servicii de sanatate. Acestea sunt prioritatile reale ale tarii si nu jocurile politice de-a aliantele si alegerile”, mai spun social-democratii.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...