spot_img
0.7 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăAnalizePSD: Respectăm decizia premierului, dar credem în continuare că alternativa PSD ar...

PSD: Respectăm decizia premierului, dar credem în continuare că alternativa PSD ar fi fost mai bună

-

PSD a transmis, joi, că respectă decizia premierului Nicolae Ciucă privind compensarea comună a preţului carburanţilor, dar consideră că alternativa propusă de partid ar fi fost mult mai bună şi, dacă preţurile vor creşte din nou, va reveni cu propunerea unui preţ maximal sau a limitării adaosului comercial.

- Reclama -

Social-democraţii amintesc că au prezentat în ultimele zile mai multe soluţii privind „reduceri importante” ale preţului carburanţilor.

„Astăzi, premierul Ciucă a decis varianta unei compensări comune, la care să participe atât statul, cât şi operatorii privaţi, astfel încât preţul carburanţilor să scadă cu 50 de bani. Respectăm decizia premierului, dar credem în continuare că alternativa PSD ar fi fost mai bună şi ar fi condus la rezultate mult mai apropiate de aşteptările românilor”, arată PSD într-o postare pe Facebook.

Reprezentanţii acestui partid susţin că metoda compensării a fost aplicată şi în alte state, dar a funcţionat doar pentru scurtă vreme.

„În multe alte ţări europene, soluţia compensării a funcţionat doar câteva săptămâni, după care preţurile au revenit şi au ajuns chiar la niveluri mai mari. De aceea, dacă operatorii din piaţă vor creşte din nou preţurile peste ceva timp, atunci PSD va reveni în coaliţie cu propunerea unui preţ maximal sau a limitării adaosului comercial”, mai menţionează PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img