spot_img
26 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăAnalizePSD pune secretar de stat la Mediu o fostă viceprimărița la Medgidia...

PSD pune secretar de stat la Mediu o fostă viceprimărița la Medgidia „specialistă” în scandaluri

-

După nominalizarea ”specialistei” Marilena Dragnea în funcția de subprefect al județului Constanța, PSD Constanța a dat o nouă lovitură de imagine formațiunii social democrate de la malul mării. A propus-o pe Luminița Vlădescu pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului. În contextul în care Constanța are specialiști în Mediu, Stroe a uns-o la suflet pe Vlădescu cu o poziție la care nu a visat vreodată și nici măcar nu îndrăznea s-o facă, scrie Replica de Constanța.

În afară de faptul că fost viceprimar la Medgidia… cu cântec, dacă stăm să ne amintim scandalurile pe care le-a iscat după ce și-a pierdut funcția, pe Luminița Vlădescu nu o recomandă nimic pentru Mediu.A lucrat la CFR Constanța, Secția Linii Medgidia, a fost consilier de credite și șef de secție, dar și contabil. Despre Mediu și problemele din acest sector, Vlădescu nu știe nimic, decât ce a auzit la televizor și în presa scrisă.Atunci, de ce o fi ales PSD Constanța să meargă la braț cu un om nepregătit? Pentru că este acel profil de politician care acceptă să fie manipulat și condus, ca să rămână sus?!, mai scrie sursa citată.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...