spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizePSD, ProRomânia și PMP au încheiat un protocol de colaborare. Mocioalcă (PSD):...

PSD, ProRomânia și PMP au încheiat un protocol de colaborare. Mocioalcă (PSD): Implementat la nivelul fiecărui județ și în final la nivel național

-

PSD, ProRomânia și PMP au încheiat un protocol de colaborare la nivel local care constituiei un model de alianță care poate fi implementată la nivelul fiecărui județ și în final la nivel național, a declarat pentru DCnews senatorul PSD Ion Mocioalcă.

- Reclama -

Partidul Social Democrat , PRO România și PMP au încheiat un protocol de colaborare în Caraș-Severin. Cele trei partide au semnat un  pact de neagresiune şi de colaborare în administraţia publică locală, care va fi aplicat obligatoriu, fără excepţie, de către toate organizaţiile locale şi de organizaţiile judeţene ale celor trei partide, în vederea realizării unei guvernări locale eficiente, profesioniste, care să corespundă agendei cetățeanului. Coaliția parafată de cele trei partide se numește ”’Administrație pentru oameni’’.  

”Cele trei partide vor acționa la nivel local prin susţinerea de proiecte și hotărâri comune de CJ și CL. Proiectele vor fi decise prin negociere directă de conducerile locale ale celor trei partide, care vor stabili și nominalizările pentru alegerea în funcţiile de viceprimari, a câte unui membru din partea fiecărei părţi semnatare, acolo unde este posibil. Cele trei partide vor colabora pentru a cenzura modul în care, în mod dictatorial și iresponsabil se realizează actuală administrație locală de către USR și PNL, a declarat Silviu Hurduzeu, președintele organizației Caraș-Severin a PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...