PSD Gorj: PNL minte, în continuare, cu nerușinare!

0
55

După ce gorjenii au constatat că promisiunile liderilor PNL, legate de semnarea, în data de 15 septembrie, a contractului de realizare a Proiectului tehnic de execuție pentru Drumul expres Craiova – Târgu-Jiu, nu au fost decât minciuni de campanie, Departamentul de comunicare al PNL Gorj iese cu un comunicat care, din nou, insultă inteligența gorjenilor.

                 Pe scurt, termenul pentru semnarea contractului nu mai este 15 septembrie, pentru că alegerile locale au trecut deja, acesta fiind acum „decalat” pentru 15 decembrie, fiindcă este nevoie de o nouă promisiune electorală pentru campania de la parlamentare.

                 „O dovadă de minimă decență a liderilor PNL și de respect față de gorjeni, până la urmă, ar fi fost ca cei care au venit în Gorj cu tolba plină de promisiuni, anunțând data de 15 septembrie, să iasă acum și să admită că sunt niște mincinoși. Adică domnul Orban, domnul Vîlceanu și alți lideri ai PNL care, în luna august, promiteau marea cu sarea pentru județul nostru, să nu se ascundă în spatele unui așa-zis departament de comunicare pentru a-și justifica minciunile. Până și faptul că noul termen, de 15 decembrie, nu este asumat de vreun lider anume, ci de un departament de la partid, este cea mai bună dovadă a lipsei de soluții a PNL, nu doar pentru județul Gorj, ci pentru întreaga țară”, a declarat președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber.

                 Trecând peste aroganța unor lideri locali ai PNL care își asumă proiecte inițiate, demarate și finalizate de către guvernarea social-democrată, PSD Gorj nu așteaptă, evident, nici demisii de onoare și nici scuze publice din partea liderilor PNL pentru toate minciunile pe care le aruncă pe piață, pentru simplul motiv că liderii PNL nu au nici onoare, nici responsabilitatea de a face ceea ce promit.            Biroul de presă al PSD Gorj

– Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj
– Executat de FLUX 24 Media Communications SRL
– CUI mandatar financiar coordonator: 11200020