spot_img
22.4 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăALEGERI 2020PSD: Este revoltător că în ziua în care Capitala intră în scenariul...

PSD: Este revoltător că în ziua în care Capitala intră în scenariul roşu, membrii Guvernului în frunte cu Orban sunt preocupaţi tot de împărţirea ciolanului şi de alegeri. Nelu Tătaru”este dispărut complet din peisaj”, la fel ca DSP-urile

-

PSD consideră „revoltător” fapul că în ziua în care Bucureştiul intră în scenariul roşu, membrii Guvernului în frunte cu premierul Ludovic Orban „sunt preocupaţi tot de împărţirea ciolanului şi de alegeri”.

- Reclama -

„Este revoltător că în ziua în care Capitala intră în scenariul roşu, membrii Guvernului în frunte cu Orban sunt preocupaţi tot de împărţirea ciolanului şi de alegeri. Orban a uitat că e premierul României şi face şedinţe politice la PNL pentru a-şi pune politrucii şi interlopii pe liste… Anisie, ministrul catastrofă al Educaţiei, este preocupată astăzi să prindă lista lui Orban şi le va spune părinţilor mâine, când toţi sunt deja la serviciu, ce se întâmplă cu copiii lor… Prefectul Capitalei, cel care ar trebui să convoace Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, este în concediu. I-a ‘liniştit’ pe bucureşteni, spunându-le că nu e nicio grabă… Subprefecţii dorm”, spun social-democraţii într-un mesaj pe Faceebok.

Aceştia adaugă că ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, „este dispărut complet din peisaj”, la fel ca DSP-urile.

Între timp, cei din HORECA – deschişi electoral, acum o lună, închişi după alegeri, apoi deschişi din nou, sunt forţaţi acum să închidă definitiv. Totul, în bătaie de joc! Aceasta este guvernarea lui Iohannis. Cea în care haosul, nepăsarea şi minciuna domnesc”, se mai afirmă în mesajul PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...