spot_img
21.8 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăPoliticaPSD despre dosarul lui Sevil Shhaideh: George Maior vrea șefia PSD

PSD despre dosarul lui Sevil Shhaideh: George Maior vrea șefia PSD

-

Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, susţine că acţiunea demarată de procurori împotriva lui Sevil Shhaideh este ”o ultimă zvâcnire” într-o bătălie purtată împotriva PSD de către ”rămăşiţele binomului”, Ştefănescu nominalizându-i pe George Maior, Florian Coldea şi Codruţa Kovesi.

- Reclama -

”Suntem pur şi simplu stupefiaţi! În plin scandal naţional ce are ca subiect abuzurile statului paralel, susţinut de înregistrări, filmări, declaraţii incendiare din interior, scandal care este preluat până şi de presa internaţională, rămăşiţele fostului binom, în loc să-şi prezinte în bloc demisiile de urgenţă, continuă bătălia nu numai împotriva PSD şi a lui Liviu Dragnea, ci pur şi simplu împotriva românilor care au votat pentru o schimbare totală de paradigmă, pentru drepturi, libertăţi fundamentale, stoparea abuzurilor, pentru a nu mai exista frică şi nu în ultimul rând pentru asanarea instituţiilor statului”, se arată într-un comunicat de presă, dat publicităţii vineri de către Codrin Ştefănescu.

- Advertisement -

Secretarul general al PSD susţine că ”rămăşiţele binomului” care se simt ameninţate de campania de curăţare a sistemului acţionează coordonat împotriva liderului partidului, Liviu Dragnea. ”George Maior, cel care de ani de zile se visează preşedinte al PSD, prim ministru sau chiar preşedinte de ţară, în echipă cu Coldea, Kovesi şi recent cu grupul Ponta, coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea utilizând ultimele resursele pe care le mai au în sistem. Iar acţiunea de astăzi, împotriva viceprim-ministrului Sevil Shhaideh, este doar o ultimă zvâcnire în bătălia pe care o duc împotriva PSD”, a afirmat Ştefănescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img