spot_img
25.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăAnalizePSD: Curtea de Conturi confirmă tunurile PNL. Prețuri umflate și de 12...

PSD: Curtea de Conturi confirmă tunurile PNL. Prețuri umflate și de 12 ori

-

„PNL a furat banii de pensii şi alocaţii prin licitaţiile trucate. Modelul Unifarm de guvernare înseamnă nimic pentru români şi bani cât mai mulţi în buzunarele liberalilor!”, arată o postare miercuri pe pagina de Facebook a PSD.

- Reclama -

Sursa citată menţionează rezultatele controlului Curţii de Conturi efectuat la Ministerul Sănătăţii, în luna iunie.„Curtea de Conturi confirmă oficial tunurile PNL de miliarde, date la Ministerul Sănătăţii, în plină pandemie. Rezultatele controlului sunt un abecedar al fraudelor pe bani publici comise sub directa oblăduire a lui Orban: – preţuri umflate şi de 12 ori ca să le iasă profituri cât mai mari firmelor de partid; – ţeapă cu alcool sanitar şi manevre financiare pe seama componentelor folosite la izolete; – produse predate înaintea semnării contractelor şi echipamente predate înainte de finalizarea procedurii de achiziţie”, conform sursei menţionate.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...