spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăAnalizePSD: Cu USR la guvernare, România a fost "într-un permanent blocaj şi...

PSD: Cu USR la guvernare, România a fost „într-un permanent blocaj şi a mers din criză în criză”

-

Social-democraţii au afirmat, joi, că atunci când PSD a fost la guvernare România a intrat în NATO şi Uniunea Europeană, a scăpat de MCV şi este gata să adere la Schengen, în timp ce, cu USR la guvernare, România a fost „într-un permanent blocaj şi a mers din criză în criză”.

- Reclama -

„Cu PSD la guvernare, România a intrat în NATO şi Uniunea Europeană, a scăpat de MCV şi este gata să adere la Schengen! Cu USR la guvernare, România a fost într-un permanent blocaj şi a mers din criză în criză. Faptele sunt clare! Cu PSD la guvernare, România a îndeplinit toate standardele europene în privinţa justiţiei! Iar această evoluţie este confirmată prin adoptarea noilor legi ale justiţiei şi de faptul că, recent, Comisia Europeană a eliminat ţara noastră din monitorizarea prin vechiul Mecanism de Cooperare şi Verificare”, se arată într-un mesaj al PSD pe Facebook.

Social-democraţii au adăugat că „marii anticorupţi de la USR, care combat corupţia doar pe Facebook şi doar când e la alţii”, nu au reuşit nimic.

„Nici nu e de mirare: ce performanţe pe zona justiţiei pot avea politicienii care fac acum scut în cazul colegilor lor penali, precum primarii Coliban de la Braşov şi Clotilde Armand de la Sectorul 1 din Bucureşti. Adevărul este simplu şi dur: USR este disperat că România a scăpat de MCV şi are o şansă uriaşă de aderare la spaţiul Schengen. Calculul lor cinic este că asemenea realizări le diminuează lor şansele unor disperate manevre politice interne! Iar pentru această meschinărie politică sunt capabili de orice. Inclusiv să folosească ranga împotriva intereselor naţionale ale ţării”, se mai arată în mesaj. 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img