spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizePSD cere ca toate partidele să lucreze la Planul național de redresare

PSD cere ca toate partidele să lucreze la Planul național de redresare

-

Având în vedere situaţia critică în care a ajuns România după o nouă amânare la Bruxelles a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, PSD face un apel către toate formaţiunile politice parlamentare să iasă din logica orgoliilor de partid şi să colaboreze pentru realizarea unui plan naţional viabil care să fie aprobat la Bruxelles şi care să asigure absorbţia fondurilor europene disponibile prin acest mecanism, arată un comunicat de presă al partidului. Social-democraţii mai propun ca imediat după sărbătorile de Paşte să fie organizată în Parlament o dezbatere amplă pe acest subiect.

- Reclama -

De asemenea, PSD cere Guvernului să renunţe la atitudinea arogantă şi auto-suficientă pe care a manifestat-o în legătură cu PNRR până în prezent şi să accepte dialogul şi colaborarea cu toate forţele care pot contribui în sens pozitiv la realizarea acestui proiect naţional.

În acest sens, PSD propune ca imediat după Sărbătorile de Paşte să fie organizată în Parlamentul României o dezbatere amplă pe acest subiect la care să participe reprezentanţii Guvernului, parlamentarii şi experţii tuturor partidelor parlamentare, asociaţiile administraţiilor locale, reprezentanţii patronatelor şi sindicatelor, organizaţii neguvernamentale de profil, dar şi specialişti din mediul economic şi academic.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...