spot_img
19.5 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăAnalizePSD către USR: USR, stai şi numără până la 10, înainte să...

PSD către USR: USR, stai şi numără până la 10, înainte să mai deschizi gura! (ştim că sunteţi obişnuiţi până la 9… procente)

-

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a partidului, social-democraţii au transmis reprezentanţilor USR să nu deschidă vorba atunci când vine vorba de competenţă şi Metrorex, deoarece Cătălin „Rangă” Drulă, atunci când era ministru al Transporturilor nu a reuşit să aprobe bugetul companiei.

- Reclama -

USR, stai şi numără până la 10, înainte să mai deschizi gura! (ştim că sunteţi obişnuiţi până la 9… procente). Deoarece aveţi probleme de memorie, vă reamintim istoria echipei voastre de „competenţi”, condusă de Cătălin „Rangă” Drulă, care NU a reuşit să aprobe, anul trecut, bugetul Metrorex! O echipă de „specialişti” care a îngropat şi mai mult Metrorex în datorii, neplătind, în 2021, facturile de mentenanţă ale companiei! Dacă tăceaţi… căci în istorie tot cu „filosofia răngii” aţi rămas şi tot voi cu minciuni acum insistaţi!”, arată o postare de miercuri pe pagina de Facebook a PSD.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img