spot_img
32.9 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăAnalizePSD către USR: USR, stai şi numără până la 10, înainte să...

PSD către USR: USR, stai şi numără până la 10, înainte să mai deschizi gura! (ştim că sunteţi obişnuiţi până la 9… procente)

-

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a partidului, social-democraţii au transmis reprezentanţilor USR să nu deschidă vorba atunci când vine vorba de competenţă şi Metrorex, deoarece Cătălin „Rangă” Drulă, atunci când era ministru al Transporturilor nu a reuşit să aprobe bugetul companiei.

- Reclama -

USR, stai şi numără până la 10, înainte să mai deschizi gura! (ştim că sunteţi obişnuiţi până la 9… procente). Deoarece aveţi probleme de memorie, vă reamintim istoria echipei voastre de „competenţi”, condusă de Cătălin „Rangă” Drulă, care NU a reuşit să aprobe, anul trecut, bugetul Metrorex! O echipă de „specialişti” care a îngropat şi mai mult Metrorex în datorii, neplătind, în 2021, facturile de mentenanţă ale companiei! Dacă tăceaţi… căci în istorie tot cu „filosofia răngii” aţi rămas şi tot voi cu minciuni acum insistaţi!”, arată o postare de miercuri pe pagina de Facebook a PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...