PSD acuză: La prezentarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă ar fi fost 26 de participanţi, deşi legea limitează la 20 numărul de persoane care pot lua parte la un eveniment în spaţii închise

0
113

Partidul Social Democrat (PSD) acuză, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că la evenimentul organizat de Guvern joi seara pentru prezentarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) ar fi fost 26 de participanţi, deşi legea limitează la 20 numărul de persoane care pot lua parte la un eveniment în spaţii închise.

„Pentru Iohannis şi Orban nu există lege, nu există nici restricţiile impuse tuturor românilor! Le-au închis şcolile elevilor, au închis pieţele, îi amendează pe românii care merg să se roage. Doar Iohannis şi Orban au voie să participe la întruniri cu peste 26 de oameni, în spaţiu închis. Ce contează că legea spune clar că trebuie să fie maxim 20! Dacă dispreţul faţă de cetăţenii cărora le cer sacrificii este atât de mare acum, cum va fi după alegeri? Pe 6 decembrie, ce le vei răspunde?”, se afirmă în postarea de pe pagina de Facebook a PSD.

Postarea este însoţită de o fotografie de la evenimentul menţionat în care sunt numărate 26 de persoane.

Guvernul a organizat joi seara, la un hotel din Bucureşti, un eveniment de lansare a proiectului Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis.