spot_img
23.9 C
București
duminică, august 14, 2022
AcasăAnalizePSD a făcut inspector școlar la Arad o profesoară cu poze sexy...

PSD a făcut inspector școlar la Arad o profesoară cu poze sexy la un liceu cu o singură medie de trecere la Bac

-

Inspectoratul Școlar Județean Arad a angajat joi, 30 iunie, trei inspectori școlari adjuncți noi. Printre aceștia se regăsește și o profesoară de limba română care provine de la un liceu cu o singură medie de trecere la Bac. Aceasta este și membru PSD.

- Reclama -

Geanina Coraș a fost numită în funcție în urmă cu o zi, iar, potrivit Glasul Aradului, tânăra obișnuia să publice fotografii incitante pe rețelele de socializare.

Conform informațiilor Aradon, Gianina/Janina Coraș a mai predat la Liceul „Atanasie Marienescu” din Lipova și la Școala Gimnazială „Tabajdi Karoly” din Zerind. De menționat că la liceul la care predă limba română, „Henri Coandă”, din cei 29 de absolvenți înscriși anul acesta la Bacalaureat, doar unul a reușit să promoveze examenul. La Limba și literatura română, din cei 29 de absolvenți, 18 au avut note mai mari de 5.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...