PRU pregătește o demonstrație de 1 decembrie cu Stegarul Dac/ Ghiță: Diaconu merge la Târgu Mureș

0

Liderii partidului naţionalist România Unită (PRU), Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, ar pregăti, alături de alți protestatari de serviciu, o mișcare de protest împotriva „sistemului”, la parada organizată la Arcul de Triumf de Ziua Națională, potrivit unor surse politice, citate de Adevărul

Printre cei care ar urma să se alăture acțiunii se află şi Cezar Avrămuţă, cunoscut ca stegarul dac, o prezență nelipsită la toate protestele din Capitală.

Potrivit surselor citate, PRU pregătește o ”agitație” de 1 Decembrie pentru a ostiliza mulțimea împotriva liderilor politici care vor fi prezenți la defilarea de la Arcul de Triumf. Acești ar vrea să profite de prezența lui Liviu Dragnea și a Gabrielei Firea în mulțime pentru a produce o mişcare mai amplă împotrivă „sistemului“, adică împotriva lui Klaus Iohannis și Dacian Cioloș.

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Sebastian Ghiță a contrazice cu vehemență zvonurile publicate de Adevarul. Mai mult, deputatul PRU spune că șeful partidului nici nu va participa la ceremoniile de la București, ci va merge la Târgu-Mureș.