Protocol inferior acordat de Casa Regala a Spaniei pentru vizita lui Iohannis: Columbia, tratata cu vizita de STAT/ Greseala de protocol a lui Carmen Iohannis

0
4217

Casa Regala a Spaniei a acordat un protocol inferior vizitei presedintelui Klaus Iohannis si a sotiei sale, Carmen Iohannis, in Regatul iberic.  Concret, Casa del Rey a acordat vizitei doar caracterul de vizita oficiala, ci nu de vizita de stat, primul nivel al vizitelor sefilor de stat la Madrid.

VIZITA DE STAT A PRESEDINTELUI COLUMBIEI LA MADRID, SURSA: CASADELREY.ES

vizitadestatVIZITA OFICIALA A PRESEDINTELUI ROMANIEI LA MADRID: SURSA: CASADELREY.ES

vizitaVizita de stat presupune un nivel superior de protocol. Primire cu Guardia Real la Palacio Real de El Pardo, tribuna oficiala in curtea Palatului si un dineu seara la Palatul Regal cu un protocol superior celui unui pranz acordat presedintelui Romaniei pentru o vizita oficiala. Vizita de stat presupune si o tinuta speciala la dineul de seara, evident un gest diplomatic superior unui pranz oficial.

VIZITA DE STAT A PRESEDINTELUI COLUMBIEI LA MADRID, SURSA: CASADELREY.ES

spaniaMai mult partea romana a facut si o greseala de protocol. Tinuta Primei Doamne, Carmen Iohannis. O rochita frumusica intr-adevar, dar cu bratele goale, in comparatie cu Regina Spaniei, care a respectat protocolul unei receptii oficiale.

VIZITA OFICIALA A PRESEDINTELUI ROMANIEI LA MADRID: SURSA: CASADELREY.ES

27722Vizita de stat la Madrid a presedintelui Columbiei, Juan Manuel Santos Calderón:

reyes_colombia_cena_20150302_04reyes_visita_colombia_20150301_05reyes_visita_colombia_20150301_08reyes_colombia_cena_20150302_09