spot_img
19.7 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăBasarabiaPropagandistul-șef de la Kremlin, Dmitri Kiselev și autorul filmului „Crimeea. Drumul spre...

Propagandistul-șef de la Kremlin, Dmitri Kiselev și autorul filmului „Crimeea. Drumul spre Patrie”, interziși în Moldova

-


Ofițerul de presă al MAI de la Chișinău, Alina Merlici, a confirmat pentru UNIMEDIA, că Dmitrii Kiselev și jurnalistul Andrei Kondașov sunt indezirabili pe teritoriul Moldovei. Directorul trustului media „Rusia Astăzi”, Dmitrii Kiselev și jurnalistul Andrei Kondașov au interdicția de a intra pe teritoriul Republicii Moldova, informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către surse din cadrul organelor de drept.

- Reclama -

Cei doi trebuiau să ajungă la Chișinău pentru a prezenta filmul „Крым. Путь на Родину” (n.r. Crimeea. Drumul spre Patrie). Astăzi agenția de știri newsmoldova.ru, unde trebuia să fie proiectat filmul, anunța în dimineața acestei zile că evenimentul nu va mai avea loc din cauza unor probleme tehnice.

Reamintim că duminică postul de televiziune „Rossia 1” a difuzat filmul documentar „Крым. Путь на Родину” (n.r. Crimeea. Drumul spre Patrie).

Filmul a fost realizat timp de 8 luni. În acest sens, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a oferit două interviuri în care povestește ce s-a întâmplat la Kremlin, în spatele uşilor închise, în zilele de dinaintea anexării Crimeei, cu un an în urmă, mai transmite Unimedia.info.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img