Propaganda rusească, elogiu pentru un deputat PSD

0
100
Russian President Vladimir Putin enters ...Russian President Vladimir Putin enters the St. George Hall of the Grand Kremlin Palace in Moscow, on December 12, 2013, to deliver an annual state of the nation address. AFP PHOTO/ POOL/ SERGEI ILNITSKYSERGEI ILNITSKY/AFP/Getty Images

Un om politic care a devenit din ce în ce mai vizibil și s-a impus prin argumentație, logică și calitatea discursului este tânărul deputat social-democrat Liviu Pleșoianu. Nu are vehemența unor purtători de mesaj, obtuzitatea unor politruci (aceasta a rămas, din păcate, singura categorisire aplicabilă), își păstrează resorturile neutralității observatorului — ceea ce se vede în analizele lucide pe care le expune în dezbateri Tv tensionate și chiar deformate de politicieni și, uneori, de moderatori, scrie portalul rus de propagandă Sputnik despre  deputatul PSD, Liviu Pleșoianu.

Liviu Pleșoianu are 37 de ani, a absolvit facultatea de Jurnalism și Filosofie, s-a remarcat câștigând un concurs de proiecte și idei „pentru schimbarea României”, organizat de postul Antena 3 la finele lui 2015. Atunci, Pleșoianu a câștigat cu proiectul „O Românie şi-un Bucureşti cu sens”, în care propune tranformarea Bucureştiului şi a României într-un reper cultural umanist, eliberat de tensiunile demagogiei politice, mai spune Sputnik.