spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeProiectul de lege pentru desființarea SIIJ joi în Comisia Juridică a Camerei...

Proiectul de lege pentru desființarea SIIJ joi în Comisia Juridică a Camerei Deputaților

-

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor urmează să se întrunească joi pentru a dezbate şi întocmi raport la proiectul de lege privind desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie.

- Reclama -

Preşedintele Comisiei juridice, Laura Vicol, a declarat miercuri, în şedinţa comisiei, că proiectul privind desfiinţarea SIIJ va fi dezbătut joi, de la ora 10,00.

„Voi avea eu o propunere de suplimentare a ordinii de zi. Am fost sesizaţi de către Biroul permanent cu proiectul de lege pentru desfiinţarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie. Nu îl vom supune votului astăzi. Am stabilit ora 10,00 pentru mâine, dar va trebui să vorbesc din nou cu toţi membrii comisiei pentru a putea invita reprezentanţi ai organizaţiilor, pe domnul ministru al Justiţiei, eventual, pe domnul procuror general. În cursul zilei de astăzi, în maximum o oră, vom trimite invitaţiile către toate aceste persoane menţionate. Până atunci vă rog să trimiteţi eventualele amendamente pe care le solicitaţi, urmând să le dezbatem în şedinţa de mâine, de la ora 10,00, şedinţă dedicată acestui proiect de lege, urmând ca votul să fie după dezbateri, mâine”, a spus Vicol. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...