spot_img
34.4 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăMehedințiProiecte prin PNRR la CJ Mehedinți

Proiecte prin PNRR la CJ Mehedinți

-

În cadrul ședinței Consiliului Județean de astăzi a fost aprobat proiectul “Renovare energetică a clădirilor publice – Pavilion Administrativ”, în vederea finanțării acestuia în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență.Valoarea proiectului este de 12.454.135 lei, fiind vorba despre reabilitarea Biroului – Pavilion Administrativ din strada I.C. Brătianu nr. 7, imobil construit în anul 1978.

- Reclama -

În urma implementării proiectului, consumul de energie ar urma sa scadă cu 60%.Pe de altă parte, tot în cadrul ședinței de astăzi, au fost aprobate trei acorduri de parteneriat între Consiliul Județean Mehedinți și unitățile administrativ – teritoriale în vederea depunerii cererilor de finanțare în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, pentru finanțarea rețelelor de distribuție a gazelor naturale, inclusiv a branșamentelor și racordului la sistemul național de distribuție.

“Sunt proiecte pe care vrem sa le implementăm și pentru care ne propunem să atragem fonduri europene și mă bucur că și colegii consilieri județeni le-au considerat importante și au votat pentru implementarea lor.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...