spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriProfit.ro: Fiul lui Dragnea îşi trece ferma de porci din Teleorman pe...

Profit.ro: Fiul lui Dragnea îşi trece ferma de porci din Teleorman pe acţiuni la purtător

-

Fiul liderului PSD Liviu Dragnea, Valentin Ştefan Dragnea, a decis ca ferma Salcia din Teleorman, al cărei obiect principal de activitate este creşterea porcilor şi pe care o controlează de mai mulţi ani, să aibă acţiuni la purtător, şi nu acţiuni nominative ca până în prezent. Acţiunile la purtător, care nu includ elementele de identificare ale titularului, sunt folosite, printre altele, şi în cadrul firmei de construcţii Tel Drum, prezentată în presă ca fiind „patronată din umbră” de Liviu Dragnea, ipoteză negată însă repetat de acesta.

- Reclama -

Dragnea junior controlează mai multe firme, printre care şi Ferma Salcia S.A. Acum, el a decis ca valoarea nominală a acţiunile existente în firmă să fie ridicată de la doar 2,5 lei la 9.000 lei/acţiune, iar acţiunile nominative să fie transformate în acţiuni la purtător, scrie Profit.ro.

Acum, el a decis ca valoarea nominală a acţiunile existente în firmă să fie ridicată de la doar 2,5 lei la 9.000 lei/acţiune, iar acţiunile nominative să fie transformate în acţiuni la purtător.

Ferma, cu 240 de angajaţi, a înregistrat în 2015 un profit de 89.265 lei la o cifră de afaceri de 39,5 milioane lei. Anul trecut, ferma a avut afaceri de 34,2 milioane lei şi un profit net de 52.255 lei.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...