spot_img
17 C
București
marți, septembrie 27, 2022
AcasăSănătateProfesorul Burnei oferă consultații la o clinică privată după ce a primit...

Profesorul Burnei oferă consultații la o clinică privată după ce a primit interdicție să lucreze la stat

-

Fiul profesorului Gheorghe Burnei, dr Cristian Burnei, a anunţat pe pagina sa de Facebook că, din 19 iulie, tatăl lui acordă consultaţii în Centrul Medical Gral, medicul având interdicţie să lucreze în unităţi sanitare publice după ce a fost acuzat de luare de mită. La rândul lor, reprezentanţii Centrului Medical Gral spun că şi-au dat acordul de principiu în acest sens, dar că urmează să verifice dacă unitatea medicală îndeplineşte din punct de vedere procedural condiţiile necesare pentru intervenţii pediatrice.

- Reclama -

Filul medicului a precizat în postarea de pe pagina sa de Facebook că,  „din păcate”, consultaţiile vor fi contra cost, întrucât tatăl său nu are încă voie să profeseze la spital de stat, din cauza deciziei procurorilor.

Contactat telefonic de News.ro, unul dintre întemeietrorii Gral Medical, dr Robert Şerban a declarat că a fost dat acordul de principiul.
spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...