spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizeProfesor spaniol de top acuză vaccinarea în Parlamentul de la Madrid: Această...

Profesor spaniol de top acuză vaccinarea în Parlamentul de la Madrid: Această vaccinare în masă este un experiment global fără precedent în istoria umanității

-

Profesorul farmacolog de la Universitatea Autonomă din Barcelona (UAB) Joan-Ramon Laporte Roselló a făcut declarații explozive luni, 7 februarie, în comisia de anchetă legată de managementul vaccinurilor și Planul de vaccinare, la ședința pe care Congresul Deputaților a organizat-o luni și marți, scrie Ziarul Românesc din Spania.

- Reclama -

În timpul discursului său, profesorul a asigurat că nu este „anti-vaccinuri sau anti-vaccinuri covid”, dar, în același timp, a fost foarte critic cu campania de vaccinare în masă împotriva coronavirusului.

„Ne confruntăm cu un experiment care potențial afectează toți cetățenii” a declarat el la comisia la care a participat și Secretarul General de Sănătate Digitală, Informare și Inovare al Sistemului Național de Sănătate (SNS) al Ministerului Sănătății, Juan Fernando Muñoz Montalvo și mai mulți oficiali importanți din Sănătate din Extremadura, Andaluzia, etc.

Laporte a declarat că „studiile clinice, care sunt considerate principala sursă de dovezi privind eficacitatea tratamentelor, nu arată că vaccinurile reduc mortalitatea”.

Dr. Joan-Ramon Laporte Roselló a mai susținut că nu există nimic care să indice că “vaccinurile ajută la salvarea de vieți împotriva Omicron. A treia și a patra doză nu sunt justificate. În mod clar nu sunt justificate pentru copii și tineri”.

„Așa-numitele vaccinuri ARNm Pfizer și Moderna nu sunt vaccinuri reale. Sunt medicamente bazate pe o tehnologie niciodată folosită până acum în terapie. Această vaccinare în masă este un experiment global fără precedent în istoria umanității” 

Prof. Laporte Roselló a vorbit despre studiile clinice Pfizer (43.000 de participanți, dintre care doar 5 (cinci) au peste 85 de ani) și Modena, a continuat profesorul. 

„În primul au fost 14 decese cauzate de virus în grupul placebo și 15 în grupul vaccinat, în timp ce în al doilea au fost același număr de decese, 14 în fiecare dintre cele două grupuri. Nu, doamnelor și domnilor, studiile clinice nu au dovedit că „vaccinurile” salvează vieți.”. a spus profesorul, scrie OK Diario.

Despre efectele adverse, profesorul s-a referit la „problema miocarditei și pericarditei”, despre care „ni s-a spus înainte că incidența ar putea fi de un caz la milion; estimarea a fost ulterior redusă la un caz la 100.000; apoi a apărut un studiu israelian care vorbea despre un caz din 10.000 la adulții tineri.” 

Profesorul i-a chestionat apoi pe deputații prezenți: «Ați văzut sau auzit de fotbaliști celebri și chiar de spectatori ai evenimentelor sportive care se prăbușesc în mijlocul meciului? Sunt oameni vaccinați care au probleme cardiace, probabil atribuibile vaccinării, și nu vorbesc despre asta”.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...