spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăSpecialProcurorul lui Vanghelie, eseuri politice in rechizitoriu

Procurorul lui Vanghelie, eseuri politice in rechizitoriu

-

Jurnalistul Ionel Stoica de la Evenimentul Zilei prezinta pe contul sau de facebook pasaje absolut halucinante din rechizitoriul lui Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului 5.

- Reclama -

Documentul este redactat de procurorul DNA, Ioan Amariei.

„Menținerea unei părţi consistente a populației la un nivel scăzut de dezvoltare socială, economică și culturală a fost folosită de către inculpatul Vanghelie Marian-Daniel în scop electoral. Nivelul scăzut de dezvoltare face ca populaţia afectată să fie deosebit de vulnerabilă la folosirea în scop electoral a unor tehnici rudimentare de manipulare. Astfel, nevoile minimale ale populației pot fi exploatate cu uşurinţă, întrucât nivelul de dezvoltare fiind foarte scăzut, îndeplinirea unor cerințe minimale are un efect electoral foarte important. În atare împrejurări, măsuri care aparent au un caracter social reprezintă în realitate tehnici de manipulare destinate a asigura succesul electoral al celor care le întrebuinţează.”, afirma procurorul Amariei.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...