spot_img
12.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasămediuProcurorul general îl contrazice pe Raed Arafat: Strigătele persoanelor care au căzut...

Procurorul general îl contrazice pe Raed Arafat: Strigătele persoanelor care au căzut în lacul Siutghiol puteau fi auzite de pe mal

-

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat, miercuri, că, în urma efectuării a doua experimente, s-a constatat că strigătele persoanelor care au căzut în lacul Siutghiol puteau fi auzit de pe mal, imediat după prăbuşirea elicopterului SMURD contrazicându-l astfel pe șeful SMURD, Raed Arfat, transmite Mediafax.
„S-au făcut două experimente pentru a se stabili dacă strigătul poate fi propagat şi auzit pe malul lacului. Nu ştiu dacă s-a avut în vedere caracterul real sau nereal. Din informaţiile mele, ceea ce s-a urmărit a fost dacă există posibilitatea ca strigătul să fie auzit de pe mal, în acele condiţii”, a spus Tiberiu Niţu, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Referitor la această înregistrarea video, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a spus că nu era posibil ca strigătele de ajutor să fie auzite de la mal.

„La experimentul cu persoana în apa şi cu strigătele de ajutor, din punctul în care a căzut elicopterul, nu s-a auzit sunetul”, spunea Arafat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img