spot_img
5.4 C
București
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăDezvaluiriProcurorul DNA care vroia să dea un cap în gură unui inculpat...

Procurorul DNA care vroia să dea un cap în gură unui inculpat anchetează OUG 13

-

Jurnalistul Răzvan Savaliuc a declarat, într-o intervenție telefonică la emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, că procurorul Paul Silviu Dumitriu, protagonistul celui mai recent scandal din justiție, este unul dintre cei doi procurori ai DNA care instrumentează dosarul Ordonanței 13.

- Reclama -

”Ar fi trebuit să avem niște procurori imparțiali care să dorească să afle adevărul. DIn păcate, eu cred că goana asta de a inculpa cât mai multe capete mari i-a transformat pe procurori în vânători de oameni. Mai contează adevărul în fața acestor oameni, când ei au parcă un plan de făcut dosare?”, a spus Savaliuc, la Antena 3.

 Potrivit luju.ro, procurorul Paul Dumitriu, fost consilier al Monicăi Macovei, a fost interceptat in timp ce avea o discuţie ca un interlop, pe un mandat emis de colegul său de birou, procurorul Marin Nicolae.

În cazul acestor interceptări au fost surprinse şi discuţii între comisarul Manolachi şi procurorul Dumitriu, care relevă cum vorbeau aceștia despre persoanele pe care le anchetau în dosarele lor.

Acesta îi cerea comisarului Manolachi să îl anunţe pe un “golan” să vină la declaraţii la sediul DNA că “vreau să îi dau un cap în gură”.

Acesta îi cerea comisarului Manolachi să îl anunţe pe un “golan” să vină la declaraţii la sediul DNA că “vreau să îi dau un cap în gură”.

 Interceptările cu procurorul Paul Dumitriu

Paul Dumitriu (procuror DNA): Dumneavoastră mai aveţi numărul lui Lemnaru?
Dan Emil Manolachi (fost comisar şef DNA) : Lui Lemnaru?
Paul Dumitriu: Da.
Dan Emil Manolachi : A, ăsta de la ADP?
Paul Dumitriu: De la ADP sector 2, că uitaţi, tocmai ce am audiat în dosarul ăsta cu procurorii şi mi-a apărut o informaţie pe Ionuţ Olteanu şi vreau să mai vorbesc cu golanul ăsta o dată.

Dan Emil Manolachi: Am stabilit cu el, în principiu, joi la ora 10 dimineaţa.
Paul Dumitriu: Joi la ora 10, da? Ok. Asta e! Dar pe unde e? Nu v-a zis pe unde e (limbaj trivial). (…) Oricum să nu-i spuneţi că… pe chestia cu Olteanu, aşa tot pe chestia veche.
Dan Emil Manolachi: N-am, n-am nicio… nu-i explic eu la telefon de genul ăsta.
Paul Dumitriu: Deci, să vină, că vreau să-i dau un cap în gură.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img