spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăActualitateProcurorul care a anchetat documentele secrete luate de Biden: Este un bărbat...

Procurorul care a anchetat documentele secrete luate de Biden: Este un bărbat cu memorie slabă

-

Preşedintele american Joe Biden, vizibil furios, a afirmat joi seară într-un discurs la televiziune că nu are probleme de memorie, după ce raportul unui procuror special l-a descris ca fiind un bărbat în vârstă „cu memorie slabă”, notează AFP.

„Sunt un om în vârstă şi ştiu ce fac, la naiba. Nu am probleme de memorie”, a spus Joe Biden, 81 de ani, denunţând ferm faptul că raportul susţine că a uitat data morţii fiului său Beau. „Cum naiba îndrăzneşte?”, a spus el.

- Advertisement -

Procurorul special însărcinat cu anchetarea acuzaţiilor de gestiune defectuoasă a documentelor secrete de către Joe Biden a decis să nu recomande urmărirea penală într-un raport publicat joi, care îl descrie pe preşedintele american drept „un bărbat în vârstă cu o memorie slabă”.

În raportul său de 388 de pagini, procurorul special menţionează în special un interviu de cinci ore, pe parcursul a două zile, cu Joe Biden, în cursul căruia a observat că „memoria lui s-a înrăutăţit”.

- Advertisement -

„Nu îşi mai aducea aminte când a fost vicepreşedinte”, nemaiştiind exact în ce an a început ori s-a încheiat mandatul său, nici exact anul morţii fiului său cel mare Beau, a scris procurorul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img