spot_img
23.3 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăDezvaluiriProcurorii NU au făcut recurs la eliberarea condiționată a celui care l-a...

Procurorii NU au făcut recurs la eliberarea condiționată a celui care l-a ajutat pe Omar Hayssam să fugă din România

-

Mustafa Tartousi, condamnat în anul 2014 la şapte ani închisoare pentru că l-a ajutat pe sirianul Omar Hayssam să fugă din România, va fi eliberat condiţionat marţi din Penitenciarul Jilava, a confirmat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Cristian Micu.

- Reclama -

Pe 15 ianuarie, Judecătoria Sectorului 4 a dispus eliberarea condiţionată a lui Mustafa Tartousi, decizie rămasă definitivă după ce procurorii nu au făcut contestaţie.

Pe 7 octombrie 2014, ÎCCJ i-a condamnat pe Omar Mahmoud şi Omar Mukhles la câte cinci ani de închisoare, iar pe Mustafa Tartousi la şapte ani de închisoare, pentru înlesnirea trecerii frontierei, găzduirea ori facilitarea accesului în zona obiectivelor vizate a unei persoane care a participat sau a comis un act de terorism.

Potrivit motivării deciziei de condamnare, complicii lui Omar Hayssam au sprijinit „cu intenţie directă” un suspect de t

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...