spot_img
29.1 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăActualitateProblemele lui Ciucă

Problemele lui Ciucă

-

Ministrul Apărării, generalul (r) Nicolae Ciucă, este solicitat să răspundă la zece întrebări complicate, într-un material publicat pe siteul fostului director al Realitatea TV, Edward Pastia. Pe lîngă întrebări, articolul aduce acuzații severe și face dezvăluiri incomode despre mai-marele armatei române, transmite Inpolitics.

Cînd își face publică lucrarea de doctorat ministrul Ciucă?
Cît adevăr și cîtă manipulare ordinară este în legenda eroului de la Nasiriah, generalul în rezervă Ciucă Ionel Nicolae?
Cît de legală este chemarea în activitate cu grad de colonel a soției fostului șef al Statului Major al Apărării, generalul Ciucă, trecută cu cîteva ore înainte în rezervă cu grad de plutonier major?
Cît de legală este avansarea în grad de general a finului ministrului Ciucă, directorul Oancea de la Cantacuzino și care sunt meritele acestuia?
Cît de legală a fost numirea în funcție și apoi avansarea la gradul de general a șefului DGJ, gl.bg. Cipu Radu Anton?
Care a fost rațiunea modificării Centrului Zonal Sibiu, prin ordin al ministrului Ciucă, pentru a asigura o funcție de colonel fratelui generalului Zisu?
Ce știe despre fondurile operative ale DGIA cheltuite discreționar pînă și de către președinte?
Care este articolul bugetar unde sunt trecute fondurile de război și cum se reportează de la un an la altul?
Care este relația cu americanii de la Raytheon care mai primesc un contract de 300 mil. dolari pentru sistemul de instalații mobile de lansare rachete antinavă? Acesta fiind doar sistemul, care este prețul rachetelor și de unde le cumpărăm?
Cînd se semnează contractul cu Naval Group?

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...