spot_img
23.6 C
București
joi, august 11, 2022
AcasăAnalizeProaspătul șef al Corpului de Control al premierului Orban are la activ...

Proaspătul șef al Corpului de Control al premierului Orban are la activ un scandal sexual

-

Daniel Dragoş Tănăsoiu a fost numit în funcţia de şef al Corpului de control al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban. Fost membru al Partidului Democrat, Daniel Dragoș Tănăsoiu a fost secretar general al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei.Ziarul Libertatea a dezvăluit în august 2017 că Tănăsoiu ar fi fost reclamant de o angajată a ANR la Comisia de etică. Angajata ar fi fost logodnica lui Dan Plaveti, fost președinte al Autoritatății Naționale de Reglementare în domeniul Energiei în perioada 2010-2012, scrie G4Media.

- Reclama -

Potrivit sursei citate, ANRE a confirmat existența incidentului, însă afirmă că este vorba de ”reclamarea unui comportament neadecvat” și că de la înființarea ANRE până în prezent nu au existat cazuri de ”hărțuire sexuală/abuz sexual/viol”.

ANRE nu spune dacă a luat măsuri. Pe de altă parte, instituția a refuzat să spună și dacă s-a dispus vreo măsură în acest caz și argumentează că raportul comisiei care a investigat incidentul nu este public.

Potrivit declarației de avere pe 2018, soția sa este angajată a Companiei Naționale Aeroporturi București. În calitate de secretar general al ANRE, Daniel Dragoș Tănăsoiu a încasat un venit de 230.213 RON anual, adică aproape 20.000 de lei lunar.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...