spot_img
4.7 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăBasarabiaPro rușii aruncă pe piață înregistrări cu Vlad Filat, fostul premier arestat...

Pro rușii aruncă pe piață înregistrări cu Vlad Filat, fostul premier arestat al Moldovei

-

Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, pro rus, a publicat pe pagina sa de Facebook o înregistrare audio despre care susține că ar conține cea din urmă convorbire pe Viber dintre Ilan Șhor, primarul pro rus din Orhei și denunțătorul lui Filat, și Vladimir Filat, fostul premier moldovenean în prezent arestat.

Din înregistrarea în care se aud discutând doi bărbați cu voci asemănătoare celor doi politicieni ar reieși că fostul premier îl îndemna pe primarul Orheiului să fugă din țară. Autenticitatea înregistrării încă nu a fost confirmată, scrie moldova24.info.

- Advertisement -

Înregistrarea ar fi fost făcută la data de 13 octombrie 2015, susține Usatîi, zi în care Ilan Șhor a decis să-l denunțe pe Vlad Filat. Cu numai 3 zile înainte, potrivit depozițiilor primarului de Orhei, în biroul liderului PLDM, Șhor îi transmitea 20 de milioane de lei în bancnote de 500 și 1000 de lei lui Vlad Filat, „pentru necesitățile partidului”.

În autodenunțul său, Șhor susține că de fiecare dată când a transmis sume de bani liderului PLDM a făcut-o sub constrângere.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img