spot_img
21.1 C
București
joi, mai 26, 2022
Acasă#regelemihaiPrinţul Nicolae n-a fost acceptat nici la Parastasul Regelui

Prinţul Nicolae n-a fost acceptat nici la Parastasul Regelui

-

În seara de 16 decembrie, orele 19,15, familia regală a invitat oaspeţii străini şi personalul administrativ la parastas, într-una din clădirile Episcopiei Argeşului şi Muscelului, situat în apropierea Catedralei din Curtea de Argeş. Prinţul Nicolae ţinea de un braţ pe Alina şi de celălalt pe Karina, sora sa.

La un moment dat, conform relatărilor surselor din Episcopie, i-a tăiat calea prinţului o doamnă (conform descrierilor pare a fi Cristina Pari n.r) şi i-a spus că nu poate intra.

La insistenţele nepotului Regelui, aceasta a format un număr de telefon. I s-a comunicat de la celălalt capăt al firului telefonic că nu are acces. Colonelul, prezent la toate manifestările funerare, s-a interpus şi a spus apăsat că nu e bine primit. La auzul vorbelor sentenţioase, unul dintre preoţi a replicat: “E casa mea, invit pe cine vreau eu.” Se lăsase frigul. L-a luat pe Prinţ şi l-a dus într-o încăpere separată, unde l-a servit cu un ceai, nevrând să mănânce nimic. Voia doar să se încălzească. La scurt timp au apărut mai mulţi preoţi care s-au întreţinut cu cuplul nedorit de Majestatea Sa Custodele Coroanei Margareta. Karina, cea care a declarat deseori că nu are nicio pretenţie dinastică, a putut participa la parastas.

După o oră, Prinţul a plecat plângând cu un pahar de colivă.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...