spot_img
11.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăAnalizePrințul Clisurii și nevasta primărița, reținuți in scandalul sexual cu minori

Prințul Clisurii și nevasta primărița, reținuți in scandalul sexual cu minori

-

Primărița comunei Pojejena și soțul acesteia, Prințul Clisurii, au fost reținuți pentru 24 de ore într-un dosar de trafic de minori și o pleiadă întreagă de infracțiuni la viața sexuală, scrie Express de Banat.

DIICOT Caraș-Severin a emis ordonanțe de reținere pe numele celor doi după ce au adunat probe potrivit cărora, în perioada septembrie – februarie 2023, Omer Radovancovici ar fi racolat, într-un parc, o minoră de 14 ani, cu handicap mental gradul III, care provine dintr-o familie dezorganizată. Prințul Clisurii ar fi adăpostit-o la cabana sa de vânătoare, Urda, dintr-o zonă împădurită, departe de civilizație, unde ar fi fost exploatată sexual. Cu certitudine, spun anchetatorii, fetița i-a satisfăcut în repetate rânduri poftele sexuale îngrijitorului cabanei lui Omer Radovancovici, dar nu e exclus ca aceasta să fi fost oferită și altor bărbați, participanți la orgiile organizate de către fostul primar al Pojejenei.

- Advertisement -

DIICOT a reținut că minora a asistat timp de aproape jumătate de an la petrecerile cu tentă sexuală organizate de Omer Radovancovici, iar când nu a mai rezistat și a vrut să plece a fost lovită, amenințată și chiar lipsită de libertate.

Primărița din Pojejena, Mira Radovancovici, soția lui Omer Radovancovici, a fost și ea condusă în arestul Poliției pentru că ar fi ajutat la exploatarea minorei. În sensul că ar fi ascuns în timpul anchetei sociale locul în care s-a aflat fetița, deși aflase că e vorba despre Urda, cabana orgiilor soțului ei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img