Prinţul Charles a trimis desertul pentru masa de Crăciun de la Castelul din Săvărşin, unde membrii Familiei Regale a României sărbătoresc Naşterea Domnului. O budincă trimisă de Prinţul Charles al Marii Britanii a fost desertul lângă care bucătareasa domeniului regal a făcut un sos sabanion pe abur cu ouă şi vin “Lacrima lui Ovidiu”.
Masa de Crăciun pregatită de Alteţa Sa Principesa Moştenitoare Margareta a avut ca temă în acest an “O iarnă fără soare”.
La pregătirea mesei de Crăciun, Principesa Moştenitoare Margareta a fost ajutată de bucătareasa domeniului Călin Viorica din Săvârşin. Meniul a fost format din curcan marinat la cuptor umplut cu ficăţei , portocale, prune uscate, lămâie şi împănat cu usturoi. Totul aşezonat cu o salată de varză roşie cu castane.
foto: Ioan Suciu, Radio România Actualităţi