spot_img
18.3 C
București
luni, martie 27, 2023
AcasăActualitatePrințesa Cartofilor în Guvern

Prințesa Cartofilor în Guvern

-

Mara Mareş a fost numită în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

- Reclama -

Supranumită Prințesa Cartofilor, Mara Mareș nu a mai prins un post de parlamentar. Ea a fost alungată din filiala Brașov și a sperat că va obține un mandat la București ceea ce nu s-a întâmplat.

Mara Mareș, devenită celebră după ce a întrebat în direct la o televiziune de știri „Este dovedit că domnul Beuran că chiar salva vieți?” și mai puțin prin activitatea parlamentară, va trebui să fie pe veci recunoscătoare tatălui său, consilier judeţean în Braşov, dar mai ales cartofilor care au făcut-o ceea ce este, scria Jurnalul Național.

Ea este fiica consilierului judeţean Ioan Mareş, lider al PNL Făgăraş.

Consilier judeţean PNL şi fost preşedinte PDL Făgăraş, Ioan Mareş este un important cultivator de cartofi. În 2006, punea bazele firmei Cartof de Făgăraş- Grup de Producători SRL, alături de alţi cultivatori, iar anii trecuți declara venituri din vânzarea tuberculilor de 150.000 lei. În mod curios, este prima dată când declară veniturile obţinute din vânzarea cartofilor, dacă urmărim declaraţiile sale de avere din ultimii ani. Şi nu e singura curiozitate din scriptele asumate de Ioan Mareş. Pentru un afacerist atât de avut, este absolut remarcabil faptul că Ioan Mareş nu a avut niciodată datorii la bănci. Practic, tatăl Marei Mareş a lucrat toată viaţa numai cu bani cash, mai scria presa locală.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img