spot_img
23.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăAnalizePrincipele Nicolae anunță dezvăluiri din Casa Regală

Principele Nicolae anunță dezvăluiri din Casa Regală

-

Radu Enache, avocatul lui Nicolae Medforth Mills. a precizat la Digi 24 că fostul prinț Nicolae intenționează să spună în luna decembrie cine se află în spatele excluderii sale din linia de succesiune.

- Reclama -

„Decizia de retragere a titlului regal, Nicolae mi-a spus că nu i-a fost comunicată în original niciodată. Deci, eram curioși să vedem dacă este semnătura fostului suveran. Nefiind un act administrativ nu îl putem ataca nici în contencios. Nicolae are acest dubiu, că nu ar fi fost acel decret semnat şi nu i-a fost comunicat în original”, a spus Radu Enache, avocatul lui Nicolae Medforth Mills.

Infirmierele nu au depus plângere împotriva nepotului regelui, a mai spus avocatul. Acesta adaugă că a mai rămas o singură acuzaţie care-l vizează peact clientul său, cea de violare de domiciliu.

„El spune că nu urmărește moștenirea. E o situație aparte. Bunurile Casei Regale și bunurile proprii ale casei regale. Ceea ce custodele coroanei administrează, bunurile Casei Regale. Un patrimoniu imobiliar estimat la minimum 60 de milioane de euro. Bunurile personale ale fiecărui membru al Casei Regale pot fi lăsate mostnire cui doresc. El nu moștenirea o urmărea, pentru că nici nu mai realizează dacă mai are vreo șansă reală. El voia să-şi vadă bunicul și voia să revină în familie. Ce înseamnă asta în viitor, vom vedea”, a spus Radu Enache.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...