spot_img
9.1 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăMehedințiPrimul tunel dezinfectant la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin,...

Primul tunel dezinfectant la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, donație de la Orșova

-

Astăzi a fost pus în funcțiune primul tunel dezinfectant la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, o #donatie venită de la o persoană juridică din Orșova, care s-a oferit să ajute unitatea medicală în această perioadă de epidemie, a anunțat pe facebook președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

ANUNȚUL LUI ALADIN GEORGESCU:

- Advertisement -

👏Este un gest lăudabil, o achiziție de care unitatea medicală avea nevoie. Cu ajutorul acestui dispozitiv, persoanele care trec prin tunel se vor putea #dezinfecta atât prin pulverizarea soluţiei biocide, cât şi cu ajutorul radiaţilor ultraviolete, întregul sistem funcționând pe senzori.

🏥Consider că este un aparat foarte util pentru personalul medical din spitalul nostru, iar după sărbători, am discutat cu domnul manager să ne comunice de câte tuneluri ar mai fi nevoie pentru secțiile exterioare, dar și pentru intrările în clădirea mare a spitalului, pe care #Consiliul Județean le va achiziționa.

- Advertisement -

👨‍🔬În acest mod întreg personalul sanitar va beneficia de protecţie sporită împotriva răspândirii virusului #COVID-19.

🙏Îi mulţumesc încă o dată domnului Eduard Știca din Orșova pentru gestul făcut și nu pot decât să mă bucur când văd că există o deschidere atât de mare din partea oamenilor într-o perioadă dificilă cum este cea pe care o trăim acum. Responsabilitatea şi solidaritatea trebuie să fie valorile de bază ale noastre, ale tuturor! 💉💊

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img