spot_img
15.2 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăDezvaluiriPrimul scandal între Dragnea și Ghiță-Ponta: Omul lui Dragnea dat afară de...

Primul scandal între Dragnea și Ghiță-Ponta: Omul lui Dragnea dat afară de Ponta numit secretar general al Guvernului

-

Premierul Sorin Grindeanu a semnat miercuri seara decizia pentru numirea lui Mihai Busuioc în funcţia de secretar general al Guvernului, acesta fiind deja publicată în Monitorul Oficial.

Mihai Busuioc a fost eliberat din funcţia de secretar general al Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi numit secretar general al Guvernului, cu rang de ministru.

- Advertisement -

Mihai Busoic a fost clientul postului de România TV în perioada în care Liviu Dragnea era ministrul dezvoltării fiind acuzat de oamenii lui Sebastian Ghiță că îl acoperă pe acesta

Tupeu incredibil al unui ministru al Guvernului Ponta. Liviu Dragnea a ajuns să protejeze în funcții-cheie oamenii PDL-ului. Asta chiar dacă el însuși le-a cerut colegilor să dea afară din conducerea ministerelor reprezentanții PDL și PNL”, sună știrea difuzată de RTV în 4 iulie 2014.

- Advertisement -

„Mihai Busuioc este membru PDL, un cunoscut apropiat al liderilor PDL, în frunte cu Vasile Blaga. Un om care a fost susținut în funcții-cheie în stat cu mulți ani în urmă, încă din 2006, atunci când a ocupat funcția de șef al Autorității Naționale pentru Cadastru”, se mai arăta în materialul difuzat de RTV.

„Mihai Busuioc este în continuare secretar general adjunct în ministerul condus de vicepremierul Liviu Dragnea, cel al Dezvoltării Regionale, chiar dacă este membru al organizaţiei PDL sector 4. Mihai Busuioc a primit primele funcţii importante încă din timpul guvernării Alianţei DA. Astfel, în 2006 a fost numit şef al Autorităţii Naţionale de Cadastru, iar numele său a fost vehiculat în legătură cu unele afaceri cu retrocedări. Postul de la ANC l-a deţinut până în mai 2012, când a fost demis de către Victor Ponta, proaspăt numit premier”, mai nota la aceea vreme româniatv.net.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img