PRIMUL SCANDAL ÎN COALIȚIA PNL-USR/PLUS LA BUCUREȘTI: Candidatul la sectorul 2 și-a bătut joc de liberali

0
82

Radu Mihaiu, candidatul Alianţei USR-PLUS şi al PNL pentru Primăria Sectorului 2, i-a lăsat pe liberali la prima întâlnire să-l aştepte, fără să mai apară. Totul s-a întâmplat marţi seară, la şedinţa pe care acesta trebuia să o aibă cu Nicuşor Dan şi zeci de membri de la PNL Sector 2, potrivit unor surse politice. Sfidarea lui MIhaiu i-a nemulţumit pe cei prezenţi, scrie Adevărul.

Radu Mihaiu trebuia să participe marţi seară la o întâlnire cu membrii PNL din filiala de la Sector 2 şi cu Nicuşor Dan. Potrivit unor surse politice, conducerea de la PNL Sector 2 adunase în jur de 40-50 de liberali care să stea de vorbă cu noul candidat şi dă stabilească modul cum va decurge campania. Însă liberalii au avut parte de o supriză neplăcută: Radu Mihaiu nu a venit la întâlnire. 

Potrivit surselor menţionate, Radu Mihaiu i-a dat sms lui Nicuşor Dan să-i spună că nu mai vine. De altfel, mai mulţi liberali l-au întrebat pe Nicuşor Dan de ce ar trebui ei să tragă în campanie, când Mihaiu arată că nu are niciun pic de respect pentru PNL.