spot_img
16 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăExterneVIDEO PRIMUL INTERVIU CU ANNA DURITSKAYA: Nu mă lasă să plec în...

VIDEO PRIMUL INTERVIU CU ANNA DURITSKAYA: Nu mă lasă să plec în Ucraina CE DECLARĂ DE ASASINAT

-

Fotomodelul ucrainean Anna Duritskaya a povestit pentru prima dată evenimentele de vineri seară când iubitul ei, politicianul Boris Nemțov, a fost ucis. Ea a acordat luni la prânz un interviu prin skype pentru postul de televiziune rusesc Rain. Anna Duritskaya a spus că nu crede că este vorba de o crimă făcută din gelozie. Ea a povestit pe scurt seara crimei. Ucigașul ar fi apărut brusc, a spus Anna. „Nu știu unde s-a dus. El era în spatele meu „, a precizat fotomodelul. Își amintește doar că ucigașul a fugit într-o mașină deschisă la culoare, nu însă și alte detalii.

ANNA2
„Am cerut ajutor de la un șofer de la un utilaj de deszăpezire. Mi-a spus numărul de telefon al Poliției și am sunat, oliția a sosit după circa 10 minute”, spune Anna.În timpul primului interogatoriu, Anna spune că nu a avut un avocat.
„Eu nu pot explica de ce mă mai țin în Rusia. Securitatea nu m-ar lăsa să ies din Rusia. Eu nu pot merge nicăieri, cel mai probabil nu voi merge la înmormântare”, a mai spus Anna. Ea a mai spus că teoretic are dreptul de a părăsi țara și de a reveni la Kiev, dar nu i s-a permis să părăsească aeroportul. De asemenea, ea s-a plâns de interogatoriile istovitoare. „Am fost interogat[ până dimineața, nu-mi amintesc unde. Au verificat toate lucrurile mele, telefonul, au confiscat toate informațiile „, mai spune Anna Duritskaya.

- Advertisement -

INTERVIUL INTEGRAL

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img