spot_img
24.6 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăArmataPrimul general homosexual din armata Israelului

Primul general homosexual din armata Israelului

-

Sharon Afek, responsabilul departamentului juridic al armatei israeliene, a fost promovat la rangul de general, devenind astfel primul general homosexual din istoria Zahal. Generalul de brigada Sharon Afek, care a condus procedurile judiciare ale lui Elor Azaria și Ofek Buchris, a fost recomandat ministrului Apărării, Avigdor Lieberman, de către șeful Statului Major, Gadi Eizenkot, transmite Anima News.

- Reclama -

”Recomandările reflectă starea centrală și semnificativă a avocatului general militar în armată“, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei israeliene. „Felicit pe generalul de divizie Sharon Afek pentru promovare. Voi fi mulțumit atunci când vom ajunge la ziua în care o astfel de știre nu va mai fi o știre. Armată israeliană este armata întregii națiuni – femei, bărbați, religioși, laici, heterosexuali și LGBT”, a declarat Galia Wolloch, președinta organizației ”Naamat” pentru apărarea drepturilor femeilor.

General Sharon Afek va rămâne în postul său în următorii cinci ani.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...