Primele informații despre noul prim adjunct al directorului SRI: Unde lucrează soția și ce avere are

0
42

Apar primele informații publice despre generalul Răzvan Ionescu numit în luna martie prim adjunct al directorului SRI în locul lui Florian Coldea. Detaliile sunt cuprinse în declarația de avere publicată pe siteul SRI.

Astfel aflăm că soția prim adjunctului directorului SRI Cristina Elena Ionescu lucrează la CNLR S.A, adică la Loteria Română, dar funcția nu este precizată.

Generalul Răzvan Ionescu deține un teren intravilan în comuna Nuci din județul Ilfov primit donație în 2008. De asemenea mai deține 5000 de metri de teren forestier și 6654 de metri de teren agricol în comuna Brăhăsești, județul Galați, în calitate de moștenitor.

Generalul Răzvan Ionescu are o casă de vacanță în comuna Nuci, Ilfov, cu o suprafață de 141 mp și trei apartamente cumpărate în Capitală. 

Razvan Ionescu are un automobil Toyota din 2009.

De asemenea are un credit refinanțat de la BCR.

Comuna Nuci se află în extremitatea nord-estică a județului Ilfov, la limita cu județele Prahova și Ialomița, pe malurile Râului Ialomița, fiind singura comună ilfoveană având localități pe malul stâng al acestui râu. Este traversată de șoseaua județeană DJ101B, care duce spre vest la Gruiu, Snagov (unde se intersectează cu DN1), Periș și mai departe în județul Dâmbovița la Niculești și Butimanu (unde se termină în DN1A); și spre est în județul Ialomița la Rădulești, Maia și Adâncata. Din DJ101B, la Merii Petchii se ramifică șoseaua județeană DJ101G, care duce spre nord-vest în județul Prahova la Balta Doamnei, Olari, Râfov și Bărcănești (unde se termină în DN1A). Comuna se învecinează la nord cu comunele Balta Doamnei și Gherghița din județul Prahova, la vest cu comuna Gruiu, la sud cu comuna Grădiștea, iar la est cu comuna Rădulești din județul Ialomița.

Brăhășești este o comună în județul Galați, Moldova, România, formată din satele Brăhășești (reședința), Corcioveni, Cosițeni și Toflea. Conform recensămîntului din 2011, comuna Brăhășești are o populație de 8847 de locuitori dintre care Romi (59.17%), iar cetățenii de religie ortodoxă sunt în proporție de 38.32%.