spot_img
19.5 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăExternePrimele imagini de la nunta lui Richard Gere

Primele imagini de la nunta lui Richard Gere

-

Actorul american Richard Gere s-a căsătorit în secret la începutul lunii mai cu Alejandra Silva, o activistă şi femeie de afaceri din Spania, cu care are o relaţie din anul 2015. Însă de abia săptămâna aceasta au apărut primele imagini de la nunta lor, care a avut loc în stil budist, dar cu accente spaniole, mireasa purtând trei ţinute diferite, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

- Reclama -

Celebrul actor din „Pretty Woman”, în vârstă de 68 de ani, şi Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, au organizat o petrecere fastuoasă la un ranch din afara oaşului New York, în data de 6 mai, pentru a celebra uniunea lor.

Revista spaniolă „Hola!” a fost cea care a dezvăluit faptul că Richard Gere s-a căsătorit în secret şi a obţinut şi o declaraţie a actorului: „Am găsit viaţa liniştită şi fericită pe care am căutat-o întotdeauna”.

Asemeni unei poveşti din film, Alejandra a mărturisit că l-a găsit pe bărbatul vieţii sale, „eroul şi cavalerul meu”. „Eram cumva pierdută, fără lumină, iar viaţa mea a căpătat sens atunci când l-am cunoscut pe el. Am avut sentimentul că mi-a fost predestinat pentru a-mi arăta adevărata cale”, a spus activista de origine spaniolă.

Richard Gere şi Alejandra Silva şi-au exprimat intenţia de a se căsători în noiembrie anul trecut, la o petrecere organizată de Harper’s Bazaar la Cazinoul din Madrid. Tânăra originară din Galicia s-a afişat cu un inel de logodnă pe deget, însă când presa a întrebat-o despre viitoarea nuntă, s-a ferit să dea vreo declaraţie. „Tot ceea ce fac este pentru Alejandra”, s-a limitat să spună şi Richard Gere.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img