Primarul userist de la 2 l-a pus fără concurs administrator al sectorului pe omul lui Firea și Pandele UPDATE/ GABRIELA FIREA: Nu știm cine este

0

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, l-a numit în luna februarie administrator public pe Sebastian Florescu , fostul director economic al Companiei Municipale Parking București, înființată de Gabriela Firea. Acesta a lucrat în 2005 -2006 și la SC Salubritate Apă și Canal Voluntari. Contactat de HotNews.ro, primarul Sectorului 2 a declarat pentru HotNews.ro că a contat experiența în administrație și faptul că nu are probleme de corupție.

„Nu am făcut concurs, l-am numit prin dispoziție de primar. Am ales pe cineva care să aibă experiență administrativă, m-am asigurat că nu există sau nu cunosc să fi avut probleme legale. Am avut o discuție destul de lungă despre ce viziune avem, i-am spus de la început că avem o viziune în care nu acceptăm chestiuni legate de corupție și integritate. În ultimii 4 ani acest București a fost condus doar de PSD-iști, dacă aș fi căutat oameni care să nu fi lucrart cu PSD-iști, nu i-aș fi găsit în București sau ar fi fost oameni care nu ar fi avut experiență în administrație, iar Bucureștiul are o problematică specială. Aici este nevoie de experiență administrativă. Din punctul meu de vedere, m-am uitat destul de mult, nu există probleme de integritate și nici probleme de corupție. Dacă există, la primul semnal, concret, vom întrerupe colaborarea”, a declarat primarul Radu Mihaiu pentru HotNews.ro.

UPDATE: Gabriela Firea pentru FLUX 24: Nu știm cine este