spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăAnalizePrimarul userist al Bacăului a făcut praf mașina instituției după ce susține...

Primarul userist al Bacăului a făcut praf mașina instituției după ce susține că a fost la o întâlnire cu „prea-sfințiți”

-

Primarul Bacăului, Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu, a fost implicat într-un accident cu mașina Primăriei, pe un drum forestier din Neamț. Incidentul s-a produs pe 7 august și nu a fost comunicat public nici atunci, nici după mai bine de două luni. Cu mare greutate, edilul a confirmat incidentul, pentru Ziarul de Bacău, însă de atunci nu a mai furnizat informațiile promise și nici instituția pe care o conduce nu a răspuns la întrebări în termenul legal. 

- Reclama -

Singura explicație obținută până acum de la primarul Viziteu este că se întorcea de la o mănăstire, unde s-ar fi întâlnit cu „prea-sfințiți”.

De altfel, primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu nu a dat explicații nici în Consiliul Local Bacău, unde a fost luat la întrebări de aleșii locali.

Până acum, nici Inspectoratul de Poliție Județean Bacău nu s-a autosesizat pentru un posibil abuz în funcție prin utilizarea și accidentarea Dusterului instituției.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img