spot_img
10.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasămediuPrimarul Timişoarei, nemulţumit că primeşte salariu de 1.200 de euro. Vrea 4-5.000...

Primarul Timişoarei, nemulţumit că primeşte salariu de 1.200 de euro. Vrea 4-5.000 de euro

-

Primarul municipiului Timişoara, liberalul Nicolae Robu, se declară nemulţumit de salariul pe care îl primeşte, de aproximativ 1.200 de euro, el considerând că i se cuvine lunar o sumă cuprinsă între 4.000 şi 5.000 de euro, transmite Mediafax.
Nicolae Robu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu este mulţumit de salariul său lunar şi că unele persoane care află că primeşte doar 1.200 de euro se miră de acest lucru.
”Nu e corect ca salariul primarului unui oraş cum este Timişoara să fie de aproximativ 1.200 de euro. Văd o mirare uriaşă din partea celor cu care mă întâlnesc şi cu care discut acest subiect. Aşa ceva nu se poate întâmpla într-o societate cu pretenţii. Sunt studenţi de la Universitatea Politehnică din Timişoara care se angajează cu acest salariu. Desigur că îmi doresc ca şi angajaţii Primăriei să aibă salarii mai mari. Desigur că îmi doresc acest lucru pentru întreaga societate românească. Nivelul la care este societatea românească este unul destul de jos din multe puncte de vedere. Nu este suficient să ne dorim câştiguri mai mari, trebuie să şi creăm valoare din care să putem susţine asemenea salarii”, a spus Robu.
Întrebat ce salariu ar trebui să aibă primarul unui oraş ca Timişoara, Nicolae Robu a răspuns că „4.000-5.000 de euro ar fi un salariu normal”.
Potrivit declaraţiei de avere postată în 13 iunie 2014 pe site-ul Primăriei Timişoara, Nicolae Robu are, ca primar, un salariu de 5.907 lei lunar.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img