spot_img
19.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăActualitatePrimarul Robert Negoiță vrea să demolezele locuințele din centrul Bucureștiului: Să fie...

Primarul Robert Negoiță vrea să demolezele locuințele din centrul Bucureștiului: Să fie duse spre margine, unde avem aer mai curat. FRATELE PRIMARULUI ESTE MARE INVESTITOR IMOBILIAR

-

Centrul Bucureştiului ar trebui eliberat de locuinţe, iar acestea să fie duse spre margine, unde avem aer mai curat. Zeci de mii de locuinţe ar trebui să fie dezafectate pentru că sunt cu risc seismic 3 şi 4, afirmă primarul sectorului 3, Robert Negoiță.

- Reclama -

„În sectorul 3 mai avem 400-500 de hectare libere, iar dintre acestea 200-300 de hectare pot fi urbanizate, nu trebuie să se construiască peste tot. Este nevoie să extindem oraşul, să ducem locuinţele în zonele de margine pentru a reduce presiunea pe centrul oraşului“, a spus Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, în cadrul emisiunii ZF Investiţi în România, realizată de ZF&CEC Bank.

Pe de altă parte, dacă până în martie anul trecut la nivel de Bucureşti dezvoltatorii continuau să investească în noi achiziţii de terenuri pentru viitoare dezvoltări, din luna martie 2021 au fost suspendate Planurile Urbanistice Zonale de Sector şi autorizaţiile au fost blocate. Din acel moment autorizaţiile s-au dat pe baza unui Plan Urbanistic General (PUG) expirat de mai bine de zece ani.

Ionuţ Negoiţă, fratele lui Robert Negoiţă, este unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Bucureşti, cu mai multe proiecte rezidenţiale dezvoltate în Capitală.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...