spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăAnalizePrimarul PSD din Botoșani anchetat de DNA pentru amantă a câștigat un...

Primarul PSD din Botoșani anchetat de DNA pentru amantă a câștigat un nou mandat

-

Cosmin Andrei (PSD) câştigă un nou mandat la conducerea Primăriei Botoşani. Cel care a făcut anunţul este chiar principalul său contracandidat, liberalul Cătălin Flutur.

Un trio amoros a dus la punerea sub acuzare a primarului din Botoșani. Cosmin Andrei este cercetat de procurorii anticorupție pentru că i-ar fi dat amantei subiectele la un concurs de la taxe și impozite ca să obțină o funcție acolo. Soțul femeii, șofer de tir, l-a denunțat la DNA.

Relația, spun surse din anchetă, i-a adus pe procurori în biroul primarului. Andrei este acuzat că și-a favorizat amanta, astfel încât să reușească să ocupe un post la Direcția de Taxe și Impozite din Botoșani, unitate aflată în subordinea primăriei.

Soțul femeii: Tot orașul Botoșani, sincer, ar trebui să îi mulțumească nevestei mele. Când avea Botoșaniul lalaele și crini imperiali pe bulvard, serios? În octombrie, noiembrie, săpau aia în 2022 de rupeau pământul. N-am știut ce flori o să apară. Harnici. Și în primăvară când apar lalele, au apărut lalele. laelele sunt principalele flori ale soției. Cu toatea astea, bărbatul pare să îl fi iertat pe primar. Soțul femeii: Eu îl aleg, eu îl votez. Direct îi pun ștampila. Eu am încercat să îl contactez, să vorbesc cu el că între bărbați, să îi explic că ea doar l-a folosit pe el și în momentul în care o să se întâmple o nefăcută, ea o să recunoasca tot. Și așa a fost.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img