spot_img
16.2 C
București
duminică, aprilie 21, 2024
AcasăDezvaluiriPrimarul PSD al celui important sector din București anunță ce soartă va...

Primarul PSD al celui important sector din București anunță ce soartă va avea Firea

-

Preşedintele PSD Sector 1, primarul Daniel Tudorache, a declarat duminică, la un post de televiziune, că primarul Capitalei, Gabriela Firea, nu va fi „sub nicio formă” exclusă din partid şi a adăugat că rămâne de văzut dacă în şedinţa de luni a CExN îi va fi retras sprijinul politic.

Întrebat ce efect ar avea dacă Gabrielei Firea i se va retrage sprijinul politic, în şedinţa CExN al PSD de luni, preşedintele PSD Sector 1, Daniel Tudorache a răspuns duminică, la Digi 24: „Aşteptăm să vină ziua de mâine, ziua CEx, să vedem dacă va fi votată. Vă daţi seama, este o chestie inedită, un coleg de-al nostru, un primar, să i se ridice sprijinul politic. Vom vedea, deci nu putem anticipa ce se întâmplă mâine la CEx”.

- Advertisement -

Acesta a adăugat că Firea nu va fi exclusă şi că retragerea sprijinului politic ar însemna pierderea şefiei interimare a PSD Bucureşti.

„Nu ar mai fi preşedinte la organizaţia de Bucureşt şi atât. Ar fi asociată în continuare (cu PSD – n.r.) pentru că nu va fi exclusă din partid, sub nicio formă”, a menţionat Tudorache

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img