spot_img
15.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăActualitatePrimarul maghiar din Târgu Mureș se ocupă de inaugurarea statuii Iohannes de Hunyad: Parcul...

Primarul maghiar din Târgu Mureș se ocupă de inaugurarea statuii Iohannes de Hunyad: Parcul Mihai Eminescu – lăsat în paragină! Însemnele românești și valorile naționale batjocorite

-

În timp ce municipiul Târgu Mureș a dobândit statutul de oraș al dezvelirilor de statui, achiziționării de tablouri și concertelor, parcurile în care ar trebui să se joace copiii, sunt lăsate de izbeliște. 

- Reclama -

Parcul Mihai Eminescu din Târgu Mureș – lăsat în paragină! Însemnele românești și valorile naționale sunt batjocorite de noua administrație, iar dovada este în clipul alăturat. Și asta nu e tot, din păcate!, scrie pe Facebook consilierul local Claudiu Maior, care a difuzat și imagini.

Însemnele românești și valorile naționale sunt batjocorite de noua administrație condusă de Soós Zoltan, iar un exemplu în acest sens, este Parcul Mihai Eminescu, unde întreg mobilierul urban e distrus, buruienile au invadat spațiul urban și nimeni din conducerea Primăriei nu face nimic în acest sens. Aici este amplasată de altfel și statuia marelui poet național Mihai Eminescu, cea mai importantă voce poetică din literatura română și Luceafărul poeziei românești, mai spune el.

Asta în timp ce conducerea primăriei se ocupă de inaugurarea statuii Iohannes de Hunyad, în România fiind Iancu de HUNEDOARA, omițând cu bună știință inscripționarea numelui în română. Un alt exemplu este alocarea sumei de 80.000 de lei din banii cetățenilor târgumureșeni, în regim de urgență, pentru Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc, care a și avut loc de altfel, mai punctează Maior.

Lipsa de respect este la ea acasă, orașul este plin de gropi, iar primarul continuă acest separatism etnic parcă din ce în ce mai accentuat.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...