Primarul liberal din Timișoara anunță epurări pe criterii politice dacă PNL va ajunge la guvernare

0
61

Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, a anunțat că după ce partidul său va ajunge la putere vor urma schimbări pe criterii politice în instituțiile descentralizate din județ, transmite Press Alert din Timișoara.

Acesta s-a arătat deranjat de faptul că ”în zona de sud aseară, pe la miezul nopții, când am ajuns acasă, am simțit din nou mirosul acela cumplit. Tot cer, și o fac încă o dată, pentru că sunt curios când… După ce va fi schimbarea politică în țară, oare atunci? Că schimbarea politică în țara va avea consecințe și mai jos”.

Întrebat dacă vor urma schimbări după criterii politice când PNL va ajunge la guvernare, Robu a declarat ”nu discut despre asta, dar nici nu putem lăsa niște oameni de rea credință în funcții, nici într-un caz, care-și bat joc de acest oraș. Ati văzut vreodată un comunicat oficial al acestei instituții a statului român (Garda de Mediu Timiș, n.a.) care să spună stimați timișoreni, firma X, să-i dea numele că e singura instituție abilitată să facă asta, poluează. Noi putem să dăm nume, dar n-are nicio valoare, Garda de Mediu este instituția abilitată să spună cine poluează. Ați văzut vreodată vreun comunicat în care să se spună că societatea cutare poluează, a fost sancționată cu atât. Nici nu mă interesează neapărat sancțiunea, ci data pentru care i s-a fixat termen de rezolvare a problemei, pentru că asta ne interesează”.